Website informatie

Van Zoggel Verhuizingen


Naam:

Van Zoggel Verhuizingen

Omschrijving:

Erkend verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven, gelegen in Berlicum.

Beschrijving van de website:

Van Zoggel Verhuizingen stelt u als klant centraal. Dit betekent dat wij alles in het werk stellen om uw verhuizing ¬?zo geruisloos mogelijk¬? te laten verlopen.

Samenvatting:

  'Uw spullen, onze zorg'

Graag willen wij u bedanken voor uw . Wellicht heeft u via via van ons gehoord want de mondelinge reclame is voor ons de beste reclame.Van Zoggel Verhuizingen is een bedrijf dat zich onder andere specialiseert in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Sinds jaar en dag heeft de persoonlijke aandacht voor de klant centraal gestaan. Als dienstverlenend bedrijf leren wij iedere medewerker om te gaan met uw spullen alsof het hun eigen spullen betreft.
We nemen graag uw zorgen uit handen.
We nemen graag uw zorgen uit handen.
Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Bij wijze van spreken kunt u als u wilt de huissleutels aan ons geven en wij lossen uw verhuisprobleem op. Binnen dit kader zijn er allerlei varianten denkbaar: bv. alleen de grote meubels verhuizen, inpakken van het serviesgoed, compleet inpakken van al uw spullen, het de- en monteren van meubels, verhuizen van piano-vleugels, waterbedden, zware kluizen etc. Mensen maken het verschil!Mensen maken het verschil!
Dat geldt zek

Extra tekst >>